NOVOSTI

VAŽNO - Propusnice Stožera civilne zaštite Općine Bošnjaci

Objavio: Administrator

Datum: 23.03.2020.

Kategorija: Opcina

VAŽNO - Propusnice Stožera civilne zaštite Općine Bošnjaci

Načelnik Stožera civilne zaštite Općine Bošnjaci sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23. ožujka 2020. godine za mještane sa područja općine Bošnjaci dajem slijedeće upute:

Mještanima se izdaje propusnica iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Propusnice izdaje Stožer civilne zaštite Općine Bošnjaci.

Mjesto za izdavanje propusnica uz predočenje osobne iskaznice:
 
- mještani s područja naselja Bošnjaci propusnicu će moći podići od utorka do petka u vremenskom periodu od 09,00 do 11,00 sati.
Mjesto izdavanja propusnice je Općina Bošnjaci Trg fra B. T. Leakovića 15, Bošnjaci.

Za sva eventualna pitanje možete se obratiti na telefon Stožera civilne zaštite Općine Bošnjaci: 099 331 5802 ili na  mail: aaleksic999999@gmail.com.
 
Poduzetnici, OPG-i, obrtnici, javne ustanove, župni uredi koji imaju registriranu svoju djelatnost na području Općine Bošnjaci izdaju propusnice za svoje zaposlenike (od mjesta prebivališta do mjesta rada).
 
Ukoliko mještani općine Bošnjaci imaju potrebe za medicinsku skrb, liječnički pregled i sl. izvan mjesta prebivališta, dužni su se javiti izabranom liječniku obiteljske medicine koji je nadležan za izdavanje propusnice.